نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: همانطور که در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی مطرح شد دید که خیلی از نمایندگان با جدیت موضوع فتنه را دنبال می‌کردند و قطعا در آینده هم اگر وزیری پیشنهاد شود این خطوط قرمز رعایت خواهد شد و بهتر است که جناب آقای دکتر روحانی تعامل بیشتری را با مجلس داشته باشد.

مسعود میرکاظمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی مشرق در خصوص اقدام صدا وسیما در پخش زنده بررسی صلاحیت‌ وزرای پیشهادی گفت: این کار نقاط مثبت و برخی نقاط قابل تامل داشت، نقاط مثبت این بود که نشان می‌دهد کشور آزادی داریم هم موافق، هم مخالف و وزیر پیشنهادی صحبت می‌کنند، مردم می‌توانند با واقعیت‌های کشور آشنا شوند این نکته مثبت است که باعث ترویج و ارتقا فرهنگ سیاسی در کشور می‌شود و اطلاع دقیق‌تر مسائل سیاسی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص نقاط قابل تامل این اقدام اظهار داشت: نکات دیگر این بود که بعضی بحث‌ها که در پشت تریبون گفته می‌شد مخصوصا در یکی دو روز اول از لحاظ اخلاق و رعایت ادب، برای مردم سوال شد چرا این اتفاقات افتاد با من تماس می‌گرفتند و می‌گفتند چرا در مجلس اینطور رفتار می‌شود این‌ها جای تامل دارد! جای بازنگری دارد اگر قرار است برای ملت ایران صحبت شود باید در حد آنها هم صحبت شود صحبتی گفته نشود که باعث رنجیدگی آنها شود.

وی در ادامه تصریح کرد: نکته دیگر اینکه هر وزیر پیشنهادی که می‌آید تعداد محدودی می‌توانند صحبت کنند برخی نمایندگان گفتند از شهرستان‌ها به ما زنگ می‌زنند که چرا شما صحبت نمی‌کنید و توقع ایجاد می‌شود که نماینده هر شهری باید صحبت کند و همشهری‌هایش آن را در تلویزیون ببینند این برای برخی نمایندگان دچار مشکل شده بود. در کل اگر این اصلاحات انجام شود و قبل از آن فرهنگ‌سازی شود ادامه این کار مفید خواهد بود.

میرکاظمی اظهار داشت: فتنه هزینه زیادی برای کشور داشت امروز کسانی که این هزینه‌ها را برای کشور تحمیل کردند نمی‌توانند به عنوان ناجی بیایند، جالب است برخی از آقایان به گونه‌ای صحبت می‌کنند که انگار مملکت را یک عده‌ای خراب کرده‌اند و اینها می‌آیند ناجی باشند.

وی گفت: البته ما انتقاداتی به دولت دهم داریم خود من چندین مصاحبه راجع به مسائل اقتصادی داشتم ولی اینکه یک عده خودشان را بی‌گناه تلقی بکنند این یک خورده برای اصولگرایان سنگین است و حتی برخی هم نپذیرند که فتنه‌ای در کار بوده است و مقصر بودند، حتی  از ملت ایران عذرخواهی هم نکنند، خب این مجلس اصولگرا حتما جبهه خواهد گرفت و برای مجلس به عنوان یک خط قرمز است.

رییس کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: همانطور که در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی مطرح شد دید که خیلی از نمایندگان با جدیت این موضوع را دنبال می‌کردند و قطعا در آینده هم اگر وزیری پیشنهاد شود حتما این خطوط قرمز رعایت خواهد شد و بهتر است که جناب آقای دکتر روحانی تعامل بیشتری را با مجلس داشته باشد و اجازه ندهند یک عده‌ای حلقه‌ای تشکیل دهند که بین ایشان و مجلس فاصله بیندازند.

وی اظهار داشت: الان همکاری مجلس با رئیس جمهور در سطح خوبی است ما این سطح را هیچ وقت در دولت نهم و دهم ندیدیم به نظرم ایشان این سطح را با تعامل حفظ کنند بعضی از افراد تندرو در کنار ایشان هستند پیشنهاد ما این است که از اینها به تنهایی مشورت نگیرند از افراد اصولگرا و کسانی که واقعیت‌های کشور را دقیق‌تر می‌شناسند مشورت بگیرد تا بتوانند تصمیمات درست‌تری بگیرند و افرادی را که معرفی می‌کند بتواند اجماع نمایندگان مجلس را به همراه داشته باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همینطور که دیدید برخی وزرا رای‌های خوبی آوردند این نشان می‌دهد که مجلس وزیری که اعتماد می‌کند رای خوبی می‌دهد و وزیری را که اعتماد نمی‌کند یا لب مرزی رای می دهد و یا رای نمی‌دهد.

میرکاظمی گفت: هنگامی که آقای نجفی را رئیس سازمان میراث فرهنگی گذاشتند برخی گفتند این اشکالی ندارد و برخی دیگر ایراد گرفتند به نظر من ای کاش اين انتصاب انجام نمي گرفت به دلیل اینکه نشانه‌اي براي زاويه گرفتن با مجلس است.

وی در پایان تاکید کرد: آقای روحانی نباید اجازه دهد این تعامل خوبی که الان برقرار است تبدیل به یک عدم همکاری شود و ایشان از فضای بوجود آمده در مجلس استفاده کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
    0 0
    مگر کل مجلس به اقای نجفی رای مخالف داده بوده؟ نصف به علاوه یک بودید پس خود را معادل مجلس ندانید
  • محمد ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
    0 0
    جناب میرکاظمی همین شما نبودید که از فاجعه کمبود گندم در دولت قبل با شدید ترین لحن انتقاد می کردید؟ حالا دولت قبل گل و بلبل شد و این دولت فتنه؟!
  • ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
    0 0
    اصلا هدف برخی مشاورین ایجاد تقابل با مجلس است تا به بهانه عدم تقابل با مجلس ، مردم را از رای دادن به این نماینده ها در 3سال آینده منصرف کنند. کجای کارید بابا
  • محمدباقر ۱۸:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
    0 0
    آقای میرکاظمی را قبول دارم و نمیدانم چرا ایشان توهین زنگنه را بی جواب گذاشتند . آنجا که گفت ژنرال ها میآیندو گروهبانها به سر خدمت خود برگردند. یعنی همه وزیران نفت دوره آقای احمدی نژاد گروهبان بودند.؟
  • محمد ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
    0 0
    ای کاش اقای میرکاظمی در مجلس برای سخنرانی نماینده نمی فرستاد. اگر ایشان صحبت می کرد آقای زنگنه به احتمال زیاد زیر لب مرز بود. این فریاد خوب است ولی فریاد به موقع اثرش بیشتر است.
  • میترا ۲۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
    0 0
    دوستی میگفت در همه ی تاریخ این ژنرالها بوده اند که کشور را فرخته اند نه گروهبانهاو سربازان !
  • ۲۳:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
    0 0
    همه حتی گروهبان هم نبودند البته مدیران دولت دوم احمدی نژاد.
  • ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
    0 0
    احترام وزيران پيشنهادي نگه داريد بعضي نمايندگان با وزيران مثل مجرم برخورد لفظي كردند
  • محمود ۲۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
    0 0
    متاسفانه روحانی افراد عتیقه را معرفی کردومجلس هم با وجود شناختی که از اکثر آنها داشت به دلایل مختلف منجمله لابیگری شدید وزرابه آنها رای داد.نمایندگان منتظر دهن کجی بیشتر وزرا باشند.خودکرده را تدبیر نیست.دیدید که توکلی متوجه شد ولی دیر بود.
  • ۲۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
    0 0
    نه گروبان که هیچ سرباز هم نبودن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس